Spådamen blev utan pengar

Det blåste storm här igår vilket orsakade att TV3 hemma hos mig slutade fungera. Så retfullt… jag som sett fram emot att se Ylva Trollstierna i Insider försöka få de 100.000 kr som Christer Sturmark & Humanisterna satt på spel i Kristallkulan.

Reprisen går den 8/4 så jag hoppas kunna se den. Men jag har förstått att Trollstierna inte hade ett enda rätt… Nån som är förvånad?

Testet gick ut på att Trollstierna med hjälp av sina Tarotkort skulle hitta rätt på 15 böcker som placerats i lådor. Hon hade fått boktitlarna fyra dagar innan men (enligt egen utsago) bara läst en av dem. Enligt Insider var Trollstierna och Sturmark helt överens om hur testet skulle gå till.

På sin blogg säger Ylva idag: ”Tycker i alla fall att det känns lite coolt att vara den första att våga…”

Det är ju inte riktigt med sanningen överensstämmande… James Randi har gjort åtskilliga tester med folk som ansett sig ha övernaturliga förmågor. Han har också utlyst ett pris på en miljon dollar till den som ”på ett av båda parter acceptabelt sätt kan genomföra en studie som bevisar ett paranormalt, ockult eller övernaturligt fenomen.”

Det finns en hel del filmer att se med James Randi


KristallkulanYlva Trollstiernas blogg

Sverige vimlar av spåkärringar

Det här inlägget postades i Religion. Bokmärk permalänken.

1 svar på Spådamen blev utan pengar

  1. Fatima skriver:

    Men..

    Hon är ju BÄST!!!!

    Inte gjorde HON nåt fel!!

    Alla som tycker det är avndsjuka och mobbare!

Kommentarer inaktiverade.