Det här är förmodligen första gången jag skriver om utseende, smink och frisyrer, men det finns en första gång för allt här i världen.

I natt tog jag mig på lite villovägar till en kul sajt där man kan göra en virtuell makeover. Det fanns 300 (kändis)frisyrer att välja bland. Korta, långa, mörka, rufsiga, lockiga, röda, blonda, med lugg eller utan. Typiskt nog fanns det bara 16 frisyrer för män…

Det finns några ansiktsmodeller att prova med men vill du testa på dig själv ska det vara med ett foto rakt framifrån och gärna med så lite hår som möjligt synligt. Du kan sedan dra och passa in exakta punkter i ditt ansikte, justera ögonform och din mun. Sen är det bara att välja en frisyr och anpassa din till ditt eget foto. Det finns också en massa olika makeup-stilar och färger.


Makeover Det var en kul och otroligt välgjord sida och jag är mest fascinerad av vilken precision det var i alla funktioner. Riktigt bra faktiskt. Jag skulle vilja ha nåt liknande för att kunna "prova" kläder. Finns det kanske redan?

En insikt var att jag passar bättre i mörkt hår än i ljust och det var ju intressant med tanke på att jag sett till att ha ljust hår de senaste 30 åren :) Nu för tiden är det naturligt grått men jag fick lust att göra nåt åt det.

Kommentera gärna med en länk till dina före och efter-bilder om du provar!

Så här skulle jag inte gärna vilja se ut :)

Makeover2