Idag sätter vi Sandviken på BETT-kartan

Om bara ett par timmar står Sandvikens kommun och Murgårdsskolan på scenen inför ca 500 mässbesökare i Platinum room på BETT-mässan i London.

Tre skandinaviska länder ska presentera sitt arbete med skolutveckling och fokus på IT. Jag tycker det är riktigt häftigt att just Sandviken valts ut att representera Sverige. Ni fattar att det är stort?

Vår del inleds med en film från Murgårdsskolan, som ni ska få se efter premiären. Efter det har IT-strateg Erik (Honken) Holmqvist, Murgårdsskolans rektor Katarina Löf och grundskolechefen Lars Walter varsina 7-8 minuter föredrag. På engelska förstås.

Så här står det i programmet:

För dig som besöker BETT, världens största mässa om IT och lärande i London, den 30 januari – 2 februari 2013 finns nu en session där skandinavisk och engelsk erfarenhet av skolutveckling med IT möts. Under en halvdag ledd av Englands främste expert på området – professor Stephen Heppell – kommer tre skandinaviska exempel att presenteras och diskuteras.

Vidare ett möte och erfarenhetsutbyte vid borden med kafémöblering, publik av erfarna skolutvecklare och ledare och ett unikt feedback-system med mobiler. Seminariet arrangeras av stiftelsen DIU och BETT.

Förberedelser med Mats Östling, svensk IT-pionjär, Peter Becker, ordförande i DiU och Stephen Heppel, skolutvecklingsguru från England.


20130201-093038.jpg

Det här inlägget postades i Lokalpolitik, Skola. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag sätter vi Sandviken på BETT-kartan

Kommentarer inaktiverade.