Latest news for lasix 40mg pills (brand) $298.00

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 246 user reviews.

Jag tar mig friheten att släppa in en gästbloggare idag, nämligen vår AK-ordförande Åke Söderman som skriver om 1:a Maj:


Kratta löv eller demonstrera, valet är ditt!Den som tror att demonstrationerna på 1:a maj överlevt sig själv tror fel lasix 40mg pills (brand) $298.00, det finns mycket att protestera emot. Här är några exempel:
  • Om du är eller blir arbetslös med moderaterna i regeringen så sänks din a-kassa från 80 till 65%. Du ska dessutom tvingas att ta ett jobb med en lön som motsvarar 80% av a-kassenivån redan efter 100 dagar vilket i praktiken innebär att du kan få jobba för en lön som motsvarar 52% av din ursprungliga lön. Från t ex 18. 000 till drygt 9. 000 i lön låter väl bra? Bryr du dig inte om det så stanna hemma den 1:a maj och kratta löv!
  • Om du är eller blir sjuk under en moderatledd regering [lasix 40mg pills (brand) $298.00] så sänks din sjukpenning från 80 till 65%. Dessutom införs ytterligare en karensdag och din sjukpenninggrundande inkomst räknas fram på ett annorlunda sätt enligt moderaternas förslag vilket redan det ger minskad ersättning. Bryr du dig inte om det så passa på att tvätta bilen i stället för att demonstrera den 1:a maj!
  • Är du under 26 år kommer du att hamna utanför vanliga anställningslagar med en borgerlig regering. Då kan du sparkas direkt och utan motivering enligt centerns förslag för att skapa nya jobb. Nya jobb lasix 40mg pills (brand) $298.00 skapas alltså genom att kunna säga upp unga människor snabbt. Logiskt eller hur?Om du inte bryr dig om det så kan du väl passa på att sola i stället för att demonstrera på årets 1:a maj!
  • Om borgarna vinner valet och du får barn efter det så minskar antalet föräldralediga månader från 13 till 12 och ersättningen minskas till 75%. Lasix 40mg pills (brand) $298.00 dessutom minskas förstås ersättningen när du är hemma och vårdar sjukt barn. Om det inte spelar någon roll för dig så använd 3 timmar kommande måndag till att vara ute i skogen och lyssna på fåglarna! Men om din framtida vardagsekonomi spelar roll så kom med och demonstrera! Åke Söderman (s) i Sandviken

  • ?? 2008-2016 Legit Express Chemist.