Latest news for ovral® norgestrel 500mcg ethinyl estradiol 50mcg (brand) $298.00

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 191 user reviews.

Maria Carlsson på Gefle Dagblad mailade mig angående mitt blogginlägg .

Här kommer Marias mail med mitt svar:

  Maria Carlsson skrev den 27 oktober:
  Hej Ann-Catrin!
  Jag hamnade av en slump på din webbplats Ploggen och läste vad du skrivit om mediernas bevakning av skolbesparingarna. Vill gärna ge min version. Vidarebefodra den gärna till andra som retat upp sig på artiklarna.

Hej Maria,
Jag lägger gärna ut både ditt mail och mitt svar på min blogg.

  Maria
  Först och främst:
  Hur kommer det sig att båda tidningarna gör exakt samma fel?
  Jag intervjuade Klas Palmér efter nämndmötet. Jag är 100 procent säker på att han sa så som jag skrev i artikeln (se utdrag nedan). Jag ställde om samma fråga flera gånger, vred och vände på den. I efterhand önskar jag förstås att jag hade spelat in intervjun. Ovral® norgestrel 500mcg ethinyl estradiol 50mcg (brand) $298.00 nu har jag bara mina anteckningar till stöd för det jag säger.

  Ur GD:
  "- Det är egentligen fel att säga att vi ställer oss bakom det, säger nämndens ordförande Klas Palmér, s. Visserligen gör vi det formellt, men alla partier är överens om att vi ska behålla byskolorna och då kan vi inte ta ett beslut som innebär att de kanske på sikt måste läggas ner.

  Men det är just det ni gör?
  - Jo, men vi kommer att säga åt tjänstemännen att leta efter andra alternativ. Det går att ändra sig ändå tills kommunfullmäktige slår klubban i bordet i december ovral® norgestrel 500mcg ethinyl estradiol 50mcg (brand) $298.00, säger han. "

  Några reservationer nämnde han aldrig då. Det gjorde han däremot efter att artikeln publicerats. I samtalet som vi hade då sa han även att han kanske hade uttryckt sig ovral® norgestrel 500mcg ethinyl estradiol 50mcg (brand) $298.00 väl luddigt efter mötet på grund av att beslutet inte var förankrat hos facket än (?). GD skrev en rättelse.

  Jag tycker att det är konstigt om erfarna journalister på både GD och AB skulle ha missuppfattat Klas Palmér på exakt samma sätt. Tycker inte du?

Jag förstår att det uppstått missförstånd i intervjun med Klas. Vad som sagts och varför vet inte jag. Men som ledamot i nämnden och deltagare på mötet är det inte konstigt att jag reagerar.

På min blogg kommenterar jag inte den artikel där du intervjuar Klas Palmér. Den artikel jag skriver om handlar om besöket på Jäderfors skola och mina frågeställningar utifrån den framgår ju i blogginlägget.

När jag läser artikeln får jag uppfattningen att du intervjuar personalen om ett NÄMNDBESLUT och inte om ett TJÄNSTEMANNAFÖRSLAG. Ett beslut som, vid tidpunkten för intervjun, inte är fattat. Och som sedan heller aldrig fattades - oavsett eventuella missförstånd i samtal med Klas.

Jag läste artikeln på nätet och har rättelsen funnits där så har jag missat den, trots att jag sökt den.

  Maria
  Vad gäller att personalen på Jäderfors skola skulle ha avböjt mitt besök så är det helt taget ur luften. På skolan i Gästrike-Hammarby avböjde de. Dit åkte jag inte heller. Kanske har du pratat med någon av dem?

Jag hörde i andra hand att Jäderfors skola hade avböjt besöket. En uppgift som naturligtvis kan vara fel.

  Maria
  Jag kände till sparförslaget när jag åkte till skolan. Det var förslaget jag intervjuade personalen om.

Som sagt - När jag läser artikeln får jag uppfattningen att intervjun handlar om ett beslut och inte om ett förslag. [ovral® norgestrel 500mcg ethinyl estradiol 50mcg (brand) $298.00] Varför jag gör den tolkningen framgår i blogginlägget.

Med vänlig hälsning

Ann Catrin Brockman


?? 2008-2016 Legit Express Chemist.