Hur skulle världen se ut utan alkohol?

TV:n står på och nyheterna skramlar med hemskheter och förstörda liv. Unga människor krossar sina egna och andras liv och vuxenvärlden verkar stå handfallen. Utom vissa som inte orkar längre och tar till helt fel metoder

Jag orkar inte heller och tar därför en genväg och låter någon annan säga det jag tänker.

Mikael Rying, kriminolog säger i princip samma sak: ”Brotten sker i regel på allmänna platser där ungdomar rör sig. Alkohol är nästan alltid inblandat, men sällan droger.”

Väldigt ofta funderar jag hur den här världen skulle se ut utan alkohol.

Det här inlägget postades i Alkohol. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hur skulle världen se ut utan alkohol?

 1. henna skriver:

  Hej
  Jag undrar vem som tror på att alkohol är den stora boven. Det är sp fel så fel. Det är droger, amfetamin, ephedral, noct, ecstasy, heroin, amd, mpdw etc etc etc….Vad jag vill säga med detta är att på sjukhus tas prover somdrogad person. inte visar många av de syntetiska drogerna, de ger inga stora pupiller, de luktar inte och de döljs av att du häver i dig en öl. Mamma och pappa förstår inte för: Du luktar öl eller annan alkohol. Vilket är en missvisning och en perfekt gömma.
  Jag som förälder och många med mig har varit blinda, vi är blinda. Polisen är blind, eller samhället vill inte veta.
  Men efter en genomgång av droger på ett forum fattar jag nu vad i hela världen som pågår. det är inte den hemlöse drogarn på gatan, det är barn i alla åldrar, i alla klasser om man nu får uttrycka sig så. Och det sker framförallt bakom ryggen på oss i generationen över.
  Vakna föräldrar, kolla era medicin skåp. Visste ni att vissa hostmediciner blandat med en viss smärtstillande tablett och sedan en kopp tee med honung och en liten toppskivling ger en utmärkt drog?
  Det finns forum som har över 100 000 ungdomar och äldre i sverige som medlemmar som diksuterar hur sjutton man gör och odlar sina egna svampar!!!!!! Om eran unge har varit ute och plockat svamp eller visar intresse för det plötsligt. Kolla en gång till. Varför finns detta intresse. Naturen drar???

Kommentarer inaktiverade.