Pirat som pirat

Hittade detta i dagens Arbetarbladet.

Liksom i Bönan i tisdags är det mest karlar som är nyfikna på vad Arbetarbladet har för sig under redaktionsparasollet.

– Här får ni, säger The Pirate Bays förre kretsledare, Urban Sundström, och ger oss ett sorgebrev: ”Meddelarskydd född 16 juli 1812 död 18 juni 2008”. Budskapet han vill få ut i pressen, på gator och på torg är ”Rädda demokratin, stoppa FRA-lagen”.

Pirate Bay? Det tyckte jag var kul 🙂

Men heder åt Urban som kämpar på med protesterna!

Det här inlägget postades i Webben. Bokmärk permalänken.

1 svar på Pirat som pirat

  1. Urban Sundström skriver:

    Hej ! Kände mig manad att kommentera. Jag hade en snygg Pirate Bay T-shirt på mig. Hon kom nog inte ihåg att jag sa Piratpartiet. Hur som helst så har jag blivit kommunledare för Piratpartiet i Sandviken så det är dags att gå med och överraska mig nu !!!! Vi är bara 21 medlemmar i Sandviken …..

    Hälsn. Urban

Kommentarer inaktiverade.