Bad, böcker o blues

Orkar inte göra så mycket annat än hänga på stranden…

Har använt två veckor av min gratismånad på Storytel och just nu lyssnar jag på Leif GW Perssons ”Den som dödar draken”.

Jag är smått förtjust i kommissarie Bäckström och hans lindrigt dolda förakt för kvinnor, poliser och andra människor i största allmänhet.

Han är totalt politiskt inkorrekt och jag kan inte låta bli att skratta – nåt som kan bli lite pinsamt emellanåt. Folk glor på folk som garvar högt för sig själv utan synbar anledning…

Hur som helst kan jag definitivt rekommendera boken och jag är också väldigt nöjd med Storytel som jag berättat om tidigare. Det funkar hur bra som helst och det är bekvämt att alltid ha en bok (eller snarare 600 böcker) tillgänglig i mobilen.

Igår spelade J.J. Bluesband på Smedgårdsblues. Klart bästa kvällen den här sommaren – och det berodde inte på frånvaron av regn utan på jävligt bra musik.

Klicka på bilden om du vill lyssna
J.J. Bluesband

Det här inlägget postades i Böcker, Nöjen. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bad, böcker o blues

  1. Cicki skriver:

    Kommissarie Bäckström är helt klart en udda och lustig typ. Precis som han som är polischef i Läckbergs deckare. Kommer just nu inte ihåg vad han heter men han är också en sån där udda och lustig typ….:-)

Kommentarer inaktiverade.