Livet den 12 oktober

Den här bloggen är nog en av de sämst uppdaterade i landet för tillfället. Idag fick jag mail från en vän som undrade om det hänt mig nåt… Kanske är det tvärtom – det händer ingenting och därför har jag ingen blogginspiration heller.

Nåt som hänt är att det blivit höst… Igår var jag ute och fotade lite i solskenet. Det är hur vackert som helst med alla färger, men nästan omöjligt att fånga det vackra på bild.

Höst okt 2008

Höst okt 2008

Efter en hel del bekymmer har jag fått nåt slags ordning på Arbetarekommunens hemsida. Det nya systemet (epi-server) är rejält ointuitivt och nån support från centralt håll verkar inte finnas. Jag har fått rådet att ställa frågor på Sosserian – och det har jag gjort. Tyvärr är det trögt att få några svar och jag orkar inte längre gå in där och kolla eftersom det är så osmidigt.

Höst okt 2008

För övrigt går det utför. Drar mig för att logga in på internetbanken men idag blev jag tvungen. Så här ser utvecklingen ut för mina fonder sen i februari. Inte så värst muntert.

Fonder

Ett tag funderade jag på att realisera pengarna men nu har det gått så långt att det inte känns meningsfullt. Det får gå som det går, jag har aldrig sett de där pengarna annat än på datorskärmen ändå.

Ikväll ska vi väl se på partiledardebatten? Sossarna sänder live från pubkvällen på 68:an från 19.45 (samt 21.00 & 22.00). Håkan Juholt och Eric Sundström är programledare så det blir nog kul. Hoppas tekniken fungerar.

Råkade nyss höra ett inslag på tv där Sahlin sa nåt om sina ringar. De fotade jag nångång före valet så ikväll ska jag jämföra 🙂

Monas ringar

I morgon åker jag till Hudiksvall för att vara med på elevinflytandekonferens. Det finns en del spännande på programmet. När jag var där på samma konferens 22/10 2003 såg det ut så här på morgonen! Hoppas verkligen att det inte blir så den här gången!

Hudiksvall 22/10 2003

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto. Bokmärk permalänken.

1 svar på Livet den 12 oktober

  1. Cicki skriver:

    Vilka vackra höstbilder du tagit. Duktig att fota som vanligt….:-)

Kommentarer inaktiverade.