Återuppstånden

Jag och bloggen har gått igenom en kris de senaste dagarna. Men nu är vi vänner igen och det känns så himla skönt 🙂

Försökte mig på att uppgradera till en mer modern variant av WordPress och precis som jag misstänkte gick det åt pipan. Jag kunde inte längre logga in för att administrera och tappade kontakten med databasen.

Efter några dagars googlande och frågande på WP-forumet gav jag upp och installerade tillbaka den gamla versionen. Var helt beredd på att inte det heller skulle fungera, men som ni ser så är bloggen återuppstånden igen. Dock fortfarande i den gamla versionen.

Om någon har några goda råd till mig så är jag tacksam. Jag vill ju inte fortsätta använda den här versionen resten av livet!

Det jag funderar på nu är vad som skulle hända om jag helt enkelt installerade en ny wordpress-blogg från början och därefter importerade min gamla databas. Skulle det kunna fungera? Eller har ni nåt annat vettigt att komma med?

Har förresten sparat en grym länk till den dag jag vågar mig på ett nytt försök!

Det här inlägget postades i Webben. Bokmärk permalänken.

5 svar på Återuppstånden

 1. monica jacobsson skriver:

  Oj vad skönt att du är tillbaka!!
  hej från monica

 2. Ullis (Momline) skriver:

  Kannske kan du hitta något användbart wp-tips hos min vän Micke: http://www.kludd.se/wp/tips-trix/

 3. Eva skriver:

  Tack för tips på bra WordPress-länkar! Bra att du fick upp din blogg igen. /Eva

 4. Ann skriver:

  JUL ÖPPET HUS

  Ta med dina vänner på information och visning av hudvårdsprodukter.

  Vi bjuder på fika.

  Vid beställning får du en JULKLAPP!!

  Söndagen den 23/11 klockan 17.00 – 19.00

  (Lokalen Norrskensgatan 20, radhusen, Andersberg)

  Välkommen önskar Ann

 5. Teknikbyten är alltid samma sak. ”Det är enkelt att uppgradera” och sedan när man gör det, det inte funkar och man vill ha hjälp: ”läs manualen”.

Kommentarer inaktiverade.