Teckenspråk det svänger om

Ikväll har jag varit som förhäxad av den här killen och hans tolkningar av låtar på American Sign Language. Han heter Stephen Torrence och presenterar sig som ”a 21-year-old overachieving college student at Texas Tech University, a renaissance geek, a polymath, a generalist, and apparently a pretty good ASL singer.”

Fler låtar


Tipstack till Julia Scott på Twitter

Det här inlägget postades i Filmer. Bokmärk permalänken.

2 svar på Teckenspråk det svänger om

  1. Elin skriver:

    Åh vad glad jag blev över att jag gick in på din blogg nu mitt i natten och såg det här. Han är ju helt fantastisk! Den andra videon gör mig superglad 🙂

  2. Visst är han grym! En riktig vitamininjektion och jag gillar också Party-låten jättemycket. Det går inte att låta bli att le när man hör/ser den!

Kommentarer inaktiverade.