Sandviken är på BETT(et)

Nu är vi framme i London för att delta på BETT 2013. Jag har rest idag tillsammans med iT-strateg Erik Holmqvist och rektor Katarina Löv från Murgårdsskolan. Skolchef Inger Norman och grundskolechef Lars Walter åkte redan igår och har tillbringat dagen i Paris med seminarium på Unesco. Men de väntas anlända till hotellet här i London under kvällen.

Lars har twittrat flitigt under dagen – följ honom.

Vi har inte hunnit med mycket mer än att checka in på Copthorne Tara, få i oss lite mat och sen gick jag en sväng på stan, handlade vatten och nattchips och drack en kopp kaffe med Carina Näslundh som jobbar på DiU.

Sen var vi på DiU:s mingel. Peter Becker hälsade välkommen och berättade att nånstans mellan tre-fyratusen skolmänniskor från Sverige är här. Han betonade också att IT-utvecklingen i skolan går för sakta. Samma sak sa Lärarförbundets Eva-Lise Sirén.

Efter många intressanta möten och samtal börjar folk droppa av och ser fram emot alla seminarier i morgon. Jag ska starta dagen med ”Läs- och skrivstarten och modeller för nätbaserade resurser i skolan”.

Men först ska jag somna till lite brittisk TV på rummet.

Uppdatering:Honken beskriver allt så mycket bättre

20130130-230615.jpg

Det här inlägget postades i Skola. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sandviken är på BETT(et)

Kommentarer inaktiverade.