Så här ser du när du gick med på Facebook

Snart har jag 4-årsjubileum på Facebook eftersom jag skrev mitt första inlägg den 8 september 2007. Sedan dess har jag (och ni) postat 15.941 statusar på min wall. Nästan sextontusen!?

När jag skrev det där på Facebook undrade många hur jag visste det, så här kommer en beskrivning.

Under Konto – Kontoinställningar (längst ner i mittspalten) kan du ladda ner en kopia. Det tog en stund…

Sen får du vänta tills det kommer ett mail med en länk. Där kan du spara ner allt. Tänk på var du sparar så att du hittar filerna. Öppna sen filen som heter index.html så får du fram allt du skrivit och postat sedan starten.

Jag räknade ut antalet postningar genom att öppna filen wall.html som ligger i mappen html. Öppna den i en texteditor eller ordbehandlingsprogram. Välj Sök/ersätt på orden ”time published” och antalet ersättningar du får är samma som antalet postningar på din Wall.

Det vore kul om du kommenterade här vad du kommer fram tilll!

Det här inlägget postades i Webben. Bokmärk permalänken.

1 svar på Så här ser du när du gick med på Facebook

  1. Erik Laakso skriver:

    Jag registrerade mig den 9 augusti 2007 och det har skrivits 17442 postningar på min vägg sedan dess.

Kommentarer inaktiverade.