Skärpning i Scherpbacken

Scherpbackens s-förening hade medlemsmöte ikväll. Det var himla roligt att se lite medlemmar där! De två senaste mötena har det varit ytterst tunnsått med folk.

Det känns att vi klivit in i ett nytt år. Nu drar det ihop sig till årsmöten både här och där. Protokoll ska samlas ihop, verksamhetsberättelser skrivas, revisorer ska granska och valberedningar börja fundera. Ett år går fort och ändå sakta. Årsmötena avlöser varandra men ändå hinner så mycket hända däremellan.

Vi har också ett stort arbete framför oss med alla nomineringar som ska göras. Igår var det landstinget som var på tapeten. I februari ska alla nomineringar till fullmäktigelistan ske, samt till arbetarekommunens och partidistriktets styrelse. I slutet av april ska vi ha nominerat till nämndpresidierna samt kommunalråd.

Jag undrar hur många förtroendevalda vi har egentligen? Men allra mest undrar jag hur många vi kommer att behöva vara efter valet…

Jag har anmält mig till en studiecirkel i att skriva motioner, insändare och för webben. Den börjar om ett par veckor så vi får väl se om skrivandet förändras 🙂

Det här inlägget postades i Lokalpolitik. Bokmärk permalänken.