Plakat växer inte ur jorden

På em träffade Klas och jag en förälder som var missnöjd med att sonen inte fick gå det gymnasieprogram han valt. Tyvärr tror jag inte att det kommer att ordna sig heller.

Många som läst om möjligheterna till frisök från 2007 har nog inte tänkt på att inackorderingstillägg och resebidrag inte automatiskt följer med. Jag stör mig på det eftersom det i förlängningen innebär att elever som kan få ekonomisk hjälp hemifrån faktiskt har bättre chanser att få läsa det de vill, på den skola de själva önskar.

På kvällen hade partiet kallat till Plakatmålning inför 1:a Maj.

Mitt plakat syns till vänster förresten.

Det är ganska märkligt att så få medlemmar tycker det är viktigt eller roligt… Av alla våra KF-ledamöter såg jag sex stycken bland tuschpennorna. Men folk kanske tror att plakaten liksom växer upp ur stenarna på Jerntorget den aktuella dagen?

Hur som helst hade vi trevligt vi som var där. Vi blev inte riktigt färdiga så på söndag em träffas vi igen. Det ska monteras lappar på 200 rosor, plakaten ska spikas och några till ska textas. Kl 15 på expen ses vi – så det finns fortfarande chans att göra sitt eget plakat.

Det här inlägget postades i Lokalpolitik. Bokmärk permalänken.