Jag är så sagolikt jävla trött på Lars Danielsson

Jag är så sagolikt jävla trött på Lars Danielsson!

Vad var det karln hade för sig den där annandagen?! Vad gjorde han som inte går att berätta? Vad är det som skulle orsaka mer skada – om det kom fram – än det som kommer fram nu? Jag blir mörkrädd när jag tänker på det…

Idag råkade jag hamna på en gammal artikel i Aftonbladet och blev om möjligt ännu mer trött.

”Arbetsfrukost för 1.500 kr, vitt vin, öl, ostron, bläckfisk, chardonnay, skaldjursplatåer, oxfilé, mojitococktails, caipirinhadrink, bläckfisk, räkor, tonfisk, champagne, gåslever, ostron och delikata varmrätter”

Ärligt talat – jag fattar ingenting. Hur jag än funderar kan jag inte förstå varför man anser sig har rätt att använda våra gemensamma pengar på det sättet. Jag har inte lagt ett öre på alkohol på massor av år. Av helt ideologiska skäl. Jag vägrar helt enkelt att sponsra den industrin med mina pengar. Det gör mig förbannad att behöva sponsra andras alkohol!

Danielsson är politiker och socialdemokrat. Jag är också politiker och socialdemokrat. Och alldeles för många människor drar slutsatsen att vi därför har samma moral och värderingar.

Jodå, jag är medveten om att han inte alls är ensam. Men just idag får Danielsson bli föremålet för min ilska. Jag är så sagolikt jävla trött på att behöva stå till svars för andras handlingar!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.