Helt plötsligt blev det torsdag

Så var den över den där våren. Precis när jag hade ställt undan mina dammiga vinterskor och köpt sköna luftiga Ecco… Ja, så var vintern tillbaka.

Och precis efter att jag skrev ett blogginlägg på måndagen så blev det torsdag. Jag fattar inte hur det går till. Ingen ordning på varken veckodagar eller årstider känns det som.

Trots att jag knappt märkte att dagarna gick så har jag hunnit med en hel del. I måndags hade jag äntligen kursen som fick ställas in p.g.a. tandvärk. Passande nog hade jag tid hos tandhygienisten också på kvällen. Kände mig oerhört duktig när jag gick därifrån! Stressade direkt till s-föreningens valstudiecirkel och blev där några timmar.

På tisdagen var jag på information om nyheter i First Class och hade sen en ledig kväll som jag fördrev framför datorn och i TV-soffan. Skrev protokoll och bokade tågbiljetter till helgen. Det är inte lätt att ta sig från Sthlm till Sandviken en lördagkväll. Speciellt inte om man blir åksjuk på X2000. Men det får bli en sen hemkomst, inte mycket att göra åt.

Onsdagkväll hade vi medlemsmöte i s-föreningen och det är inte mycket att säga om det. Vi hade inga speciella ärenden så det blev mest lösa diskussioner. Det är roligt det också ibland.

Så är vi framme i nuet och idag har jag och Åke Söderman jobbat med partiets handlingsprogram 2007-2010 i stort sett hela dagen. Kvällens AK-styrelsemöte blev flyttat så jag har istället diskat och läst ikapp både mail och bloggar.

I morgon har vi heldag med fullmäktigegruppen och jag måste troligen smita en halvtimme tidigare för att hinna med tåget.

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.