Lite spyor i håret piggar upp

Idag har vi haft kärt besök av min storasyster och hennes dotter med familj, som bor i Holland och inte alls visar sig tillräckligt ofta i Sverige. Sedan sist har de fått en liten Linn som nu är 4 månader och alldeles underbar.

Det var härligt att få hålla i en så liten människa igen. Känna de små fingrarna knipa runt tummen, de små fötterna sparka mig i magen, jollra barnspråk och bete sig allmänt underligt. Det var faktiskt till och med mysigt att få lite spyor i håret 🙂

Jag blev lite vemodig när jag tänkte på att mina egna bäbisar liksom har växt närmare och närmare taket och nu är på väg att flyga ur boet. Om två veckor tar min yngste studenten! Syrran påminde mig om att jag har varit mamma i halva mitt liv nu, så det är kanske dags att släppa taget.

Den här bilden av mina söner och min systerdotterdotter, ger mig en liten föraning om att jag också, kanske – en vacker dag – får barnbarn att njuta av.

Om nån son råkar läser detta…
Det är inte alls speciellt bråttom med barnbarn. Inte alls.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.