Det finns mammor och mammor

Det har varit mors dag idag. I couldn’t care less…

Hade det inte varit för att så många bloggat om det, hade jag missat det. Men joodå, jag ringde åtminstone.

Själv har jag inte mycket att säga om nånting idag men jag hoppas att Goesta ändå vågar låta sin mamma läsa…

”Man tar lätt mamma för given. Det är för jävligt men det är också en del av det fantastiska. Jag har växt upp under halvdassiga förhållanden, ekonomiskt ruttna sådana, problematiska och fyllda av skit. Trots det har jag alltid, alltid, känt mig väldigt älskad. Trots det har jag alltid, alltid, vetat att mamma ska finnas där för mig oavsett vad som händer. Det har gett mig en grundtrygghet som jag alltid kommer ha och ha nytta av. Det har gett mig ett självförtroende som jag alltid kommer att ha nytta av. Det har också då gjort att jag tar henne lite för given. Eftersom hon gett mig den känslan, att hon alltid finns där. Det är underbart för mig men har säkert kostat för henne.” 

På DeepIEdition kan man läsa om en annan sorts föräldraskap.

”Och grattis alla mödrar. Särskilt ni ensamstående. Som uppfostrar söner utan att göra dem illa.” 

Goesta om mors dag

DeepIEdition om sin mamma och om mors dag

Ursäkta men… jag får tydligen inte använda tecknet som ska vara mellan Deep och Edition i inlägget… Märkligt. Det får bli en nödlösning.

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.