Vilken dag det har varit!

Här sitter jag och har uppnått den hedervärda 50 år. Coolt va?

Vilken dag det har varit… Efter den underbara kvällen igår sov jag gott och väcktes sen med tårta, paket och konfetti över hela sängen! Mina söner gav mig en DVD-spelare och en vanlig hederlig grammofon. Så otroligt smart. Jag kastade mig över LP-högen och njöt av gamla sköna låtar hela förmiddagen.

Sen har goda vänner och släktingar från när och fjärran kommit och gått från morgon till kväll. En massa underbara blomsterbuketter har kommit med blomsterbud. Telefonen och datorn har plingat in sms, mail och samtal med hälsningar och gratulationer – jag känner mig helt överväldigad.

Nu är det natt och jag har fyllt år färdigt. Jag bara sitter här jag med fötterna på skrivbordet och njuter. Av att hela lägenheten doftar av pioner och rosor, av all värme och alla kramar jag samlat kraft ur idag. Av att jag har så många runt mig som jag tycker så mycket om och av att jag har de bästa ungarna på hela jorden 🙂

Faktum är att det var längesen jag kände mig så ung och pigg och full av kraft som nu!

Tack till dig och dig och dig och dig. Och dig och dig och dig och dig…. för du vet vad… Jag ser fram emot resten av livet med tillförsikt och nyfikenhet.

Men nu. Nu är det minsann semester i FEM härliga lättjefulla veckor!


Skickar en ros till min rumskompis på BB – vännen T, som förstås också fyller 50 år idag. Hurra, hurra, hurra, hurra!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.