Solen skiner som en jävla galning

Nu har snart två dagar gått av min sista semestervecka. Solen skiner som en jävla galning ute och jag sitter här. Inne.

Hade mängder av oredigerade foton från Stockholm och Smedgårdsblues så jag var helt enkelt tvungen att göra nåt åt det innan det växt mig över huvudet.

I morse ringde en kille från Annonsbladet och frågade om lov att använda ett par av mina foton från blueskvällarna. Det kändes rätt roligt och jag lovade förstås.

Sonen letar lägenhet i Sandviken och har deltagit i budgivning på 1 rok på Baldersgatan. I morse var budet uppe i 110.000 kr. Han skulle lägga sitt sista bud på 115 och jag tror tyvärr inte han blir högst med det heller. Det är rätt fantastiskt hur priserna stiger även i den här stan. Men hur vet man att det kommer att hålla i sig? Att bestämma sig för vad en lägenhet är värd är sannerligen inte nån enkel sak

Har du tips om någon etta med kök eller kokvrå i centrala Sandviken (eller möjligen Gävle) så får du gärna höra av dig.

Näe, nu är klockan snart sex och värmen har nog avtagit en aning även om det är 32 grader utanför mitt köksfönster. Ska sätta mig på balkongen och läsa ett kilo handlingar till Länsrätten på torsdag…

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.