En ny vecka i antågande

Så är helgen över. Igen. Veckorna tycks gå med en otrolig fart just nu. Vill också nämna att första snön kom i fredags kväll. Den är inte kvar längre, men datumet kan vara kul att ha på pränt.

I morgon förmiddag ska vi i Kunskapsnämndens presidie träffa elevrådet på Norrsätraskolan. Det ser jag fram emot. Vi har viktiga saker att prata om.

På kvällen har jag ännu en sak att se fram emot. Vi i min sosseförening har bjudit hit Christer Sturmark och han ska prata om Tro och vetande, Om förnuft, humanism och varför människor tror på så konstiga saker.

På tisdag har vi nämndmöte och till den sista punkten är allmänheten inbjuden. Då ska vi informera oss om skollokalutredningen. Norrsätraskolan kommer nog att ordna en demonstration från skolan till vårt möte. Jag hoppas också att de kommer in och lyssnar, ställer frågor och kommer med synpunkter. Naturligtvis hoppas jag också att andra berörda kommer. Det handlar ju om ALLA skolor i kommunen.

Några helgon har jag inte firat men trots det har en del av attributen fastnat i kameran.

Det här inlägget postades i Lokalpolitik. Bokmärk permalänken.