Gräs mellan tårna på balkongen

Orkade inte med solsken idag så jag var till Kungsgården på auktion. Köpte en grön matta för 10 spänn så nu har jag gräsmatta på balkongen. Praktiskt va? Bara att åka på tippen med när den vissnar framåt hösten 🙂

Gräsmatta

Dessutom är jag nu ägare till en vacker kamera (med stativ, väska o diverse tillbehör. Inte för att jag har en susning om hur den fungerar men det tänker jag forska i. Nån som har några tips?

Kamera

Kamera

Åt pizza på Napoleon och sedan dess har jag suttit på balkongen och gottat mig åt det svarta mörkret och svalkan. Nyss blåste det upp så att jag förväntade mig oväder, men det försvann och nu susar det lugnt i trädtopparna igen. Det sägs att det ska bli åska och regn i natt men just nu är det svårt att föreställa sig.

Natt på balkongen

Det här inlägget postades i Foto, Personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Gräs mellan tårna på balkongen

  1. Cicki skriver:

    Det var verkligen en läcker kamera du köpt.

Kommentarer inaktiverade.