Stolt dag

Egentligen förstår jag inte varför jag aldrig varit på Prideveckan förut. Jo, paraden har jag sett men mer än så har det aldrig blivit.

Men i år blev det åtminstone en dag som började på Pride House med Rosenberg och Annika Lantz som pratade om synd och snusk. Lantz gjorde en bejublade entré och en del av anledningen ser ni här.

Annika Lantz

Lantz o Rosenberg

Resten av dagen och kvällen hängde jag i parken. Tyvärr missade jag Emil Jensen men bland en massa annat såg jag Dream Boys tysta teater, hörde Svante Norrhem, Jens Rydström och Hanna Winkvist berätta om sin bok Undantagsmänniskor (som jag vill läsa), lyssnade på Schyman som pratade om Feminism för dummies, provade på att dansa cha cha, pratade med några sossar och piratpartister och – hör och häpna – blev spådd 🙂

Schyman

Parken

Dans

För mig avslutades kvällen i parken med härliga Maud Lindström – kärlekskritisk, bisexuell och feministisk trubadur, krönikör och poet. Lyssna via länken!

Tyst teater

Jag ska inte gnälla över mina fötter men de har tagit många steg idag också. Stockholm är en märklig stad där det inte verkar gå att äta vettig mat ute efter 22 på kvällen. Men är man utsvulten så smakar en sallad på Max alldeles utmärkt.

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stolt dag

  1. Linda P skriver:

    Synd att man inte bor i Stockholm 🙂

    Tusen tack, smarta människa för hjälpen med bloggen! Nu tror jag det ska fungera. Jag fick gå in i kodmallen och leta upp scriptet för Live Feed. Där det står ww=160 ändrade jag till 130. Så jag tror allt fungerar nu, eller hur ser det ut på din dator???

    Ha det gött!

Kommentarer inaktiverade.