Det blir en vit jul

Canon Powershot E1Nu har jag köpt en kamera. Igen! Den här gången blev det en pytteliten gräddvit Canon Powershot E1 från Cyberfoto. 10 Mpx, 4x zoom, optisk sökare och bara aningen större än ett plastkort.

Det blir kul! Jag är lite utmattad av att släpa på min stora Samsung som väger nästan ett kilo. Den här väger 160 gram och är inte större än bara displayen på den gamla 🙂

Gratis frakt fick jag när jag skrev in koden uj07. Dessutom får jag en mp3-spelare Muvo T100 alldeles gratis på köpet. 1.690 kr blev slutnotan och nu är det bara att hänga vid postlådan och vänta på avin.

Tack snälla mig.

Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

3 svar på Det blir en vit jul

  1. monica jacobsson skriver:

    Vilken liten sötnos! Ska bli spännande att se hur den funkar. Otroligt bra pris och dessutom en mp3 på köpet.

  2. Cicki skriver:

    Visst är det bra när man kan köpa julklappar åt sig själv. Den ser väldigt trevlig ut, samt att du fick mycket för pengarna.

  3. Ann-Catrin skriver:

    Jag brukar inte få speciellt många julklappar längre. Har dragit slutsatsen att det beror på att jag inte heller är speciellt snäll. Så då får man göra det enda rätta, ge till sig själv 🙂

Kommentarer inaktiverade.