Grottar vidare i bloggo(s)fären

Häromdagen påstod jag att jag skulle ägna ledigheten åt att fundera över om socialdemokrater behöver lära sig att blogga.

Ganska omgående svarade Peter Karlberg att Ja det behöver de Ann-Catrin.

Laakso fick samma tanke som jag, hälsade på s-bloggar och konstaterade ”Jodå, sossar kan också blogga”. Fritt ur hjärtat skriver att Jodå jag kan blogga medan Morian är lite mer tveksam i inlägget Är s-bloggar något att ha?

Hur som helst så är jag inte lika snabb som Erik. Men jag klickar vidare, läser och antecknar, stryker adresser och lägger till. I skrivande stund är jag nånstans på bokstaven T. Min utgångspunkt var att se hur det står till med länkandet. Ett faktum som tidigare både Rosemari och Peter Karlberg uppmärksammat att vi är dåliga på.

Men det är också en del andra tankar som dyker upp under läsningen. Både ris och ros – men det får ni läsa mer om när jag tagit mig till slutet på länklistan. I morgon kanske?

Det här inlägget postades i Webben. Bokmärk permalänken.

2 svar på Grottar vidare i bloggo(s)fären

  1. Länkandet är det riktigt dåligt med! Det är synd för vi kunde synas om vi samlade oss och inte var flöjlar i vinden;-) Erik länkade till nära 200 pers, har fått över 40 kommentarer men jag tror vi är 9 som länkat till det inlägget. URDÅLIGT!

  2. Ann-Catrin skriver:

    @Fritt ur hjärtat:
    I min ”studie” av s-bloggar är det ca 20 % som ägnar sig åt att länka till andra sossars bloggar. Vi kanske lär oss om vi pratar om det mera. Den diskussion som pågår nu är säkert till nytta.

Kommentarer inaktiverade.