Respons på inlägget om bloggo(s)fären

Det var roligt att få respons på mitt förra inlägg om bloggo(s)fären och de flesta verkar ha läst med intresse och tagit till sig diskussionen på ett bra sätt.

Fredrik Lundh har hopp om att bli bättre på att länka och det är ingen dålig inställning för den som redan är bra 🙂

Fritt ur hjärtat skriver rakt in i mitt hjärta när hon resonerar om sin roll som s-bloggare, att inte alltid ha lust att skriva om politik och att vara en helt vanlig människa. För så är det ju! Hennes inlägg inspirerade mig men jag vill återkomma med de tankar det väckte.

Laakso uppmanar att Ta hennes råd på allvar, hon vet vad hon pratar om. Trevligt:)

Sig-Britt Ahl vill inte vara grinig, hellre kärleksfull.

Morian drar samma slutsats som jag gjorde, nämligen att ”bloggmognaden tycks vara lägre bland S-infoanvändare än bland dem som använder mer flexibla verktyg”.

Bland kommentarerna syns Fredrik PetterssonBjörn Andersson som blev lite sur – Björn Wadström som tycker sig få sitt inlägg bekräftat – Camilla Anglemark som gärna vill bli inspirerad att skriva mer och Katarina Bredberg som vill läsa mer om samma tema.

Karl-Oskar på S-info är som vanligt på alerten och lyssnar på åsikter. Han skriver att möjligheten att läsa bloggar bakåt i tiden kommer att förbättras inom kort på S-info. När Karl-Oskar säger nåt så brukar det hända och han skriver också att han gärna vill ha fler synpunkter till adressen webmaster[@]s-info.se.

Jag ska skicka en synpunkt om kommentarsfunktionen på s-info. Jag vill hellre ange min webbadress än min e-postadress när jag kommenterar. Det skulle väl vara ett sätt att synliggöra varandras bloggar.

Det här inlägget postades i Webben. Bokmärk permalänken.

3 svar på Respons på inlägget om bloggo(s)fären

 1. Bo Widegren skriver:

  Du har en bra devis på din blogg: Det enda man kan vinna på att anpassa sig är att bli omtyckt av andra än sig själv. Och precis det tycker jag att s-bloggare skall ta in istället för att styla sina bloggar. De som har en ”karriärinriktad” tycker man ganska snart är tråkig och det moderna tjafs som en blodinbella ägnar sig åt är visserligen en samhällsföreteelse men inget för mig. Kanske för dig? och det är just det jag menar vi är olika både som bloggare och läsare och låt därför både de ömtåliga rättrogna blomstren blomma men själv ser jag hellre till vildblommorna och ett och annat ogräs.

 2. Björn Wadström skriver:

  Wadström är inte alls sur. Däremot tillhör det etiken att referera till källan. Det är regel nr 1 när man bloggar. Så tar någon upp ett tema som man hänger på se till att hålla dialogen igång. Det är ingen skillnad mot en vanlig debatt eller samtal mellan två människor. Det var lektion 1 i hur lära socialdemokrater blogga. 😉

 3. Ann-Catrin skriver:

  @Björn:
  Du läste fel. ”Björn Andersson som blev lite surBjörn Wadström som tycker sig få sitt inlägg bekräftat” står det, med länk till dig.

  Dessutom länkade jag till dig också när jag skrev mitt första inlägg på temat. Eller är det någon annan du menar att jag skulle ha länkat till?

  Men tack för lektionen 🙂

Kommentarer inaktiverade.