Lyssna på Evins kampanjlåt!

Jag har inte bestämt vem som får mitt kryss i EP-valet, men oavsett det så förtjänar den här kampanjlåten ett eget blogginlägg.

Hiphop-gruppen Medina har gjort låten ”Rikta ljuset” till Evin Cetin och igår natt hade den premiär. Härligt!

Evin är 25 år och står på plats nr 29 på Socialdemokraternas lista inför valet till EU-parlamentet. Hon är uppväxt i Bollnäs och har rötterna i de kurdiska och assyriska/syrianska folkgrupperna. Hennes hemsida finns på: www.evincetin.se.

Om allt går som planerat får Sandviken ett besök av Evin före EP-valet 7 juni. Håll koll på vår hemsida så får du veta när det blir!

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lyssna på Evins kampanjlåt!

  1. JA skriver:

    För oss som inte är invandrade svenskar så har hon inget att erbjuda. Hön satsar stenhårt på invandrare både som väljare
    och i sin politik. Man kan fråga
    sig varför hon skall representera Sverige när jag inte finner nåt på hennes hemsida som gagnar landet utifrån politiska förslag.

  2. Lena skriver:

    Där har du verkligen fel. Hon driver inte bara politik för invandrare. Utan hon har även viktia ståndpunkter så som utrikespolitik, jämställdhet och flyktingspolitk. Hur kan du säga att dessa punkter inte påverkar även dig? Jag som är även inte invandrare, tycker att dessa pumkter påverkar mig, eftersom vi lever i en globaliserad värld så blir även du påverkad av dessa punkter. Att vara invandrare eller inte, så måste vi utveckla för alla, flyktingspolitk påverkar även dig, eftersom du bor och lever i Sverige. Vi måste ha någon som är kunnig inot detta område för att det ska påverka Sverige på ett positivt sätt och detta är självklart Evin Cetin väldigt duktig i. Hur kan du säga att jämställd inte är något för dig? Vi alla är människor oavsett om man är kvinna eller man, eller är invandrare eller inte.. Att jobba i europaparlamentet så måste man även ta hänsyn till andra effekter och det ser man även att Evin gör, de politik är oerhört viktigt oavsett om du är svensk eller invandrare. Så jag tycker verkligen att du borde kolla mer på hemsidan, och se vad som hon verkligen vill driva och så kommer du även se att detta påverka alla Svenskar!

Kommentarer inaktiverade.