Hotellreklam o demonstration

Har just anlänt till Stockholm för att vara med på demonstrationen mot Stockholmsprogrammet i morgon, kombinerat med ett par dagars slappt häng. Mer om demonstrationen i morgon.

Nu tänkte jag göra lite reklam istället. Jag har bokat hotell med kupong från Konsum på coophotellpremie.com. Ett enkelrum i två nätter kostar 1098 kr (Sverige) och det finns en hel del att välja på både i Sverige, Norden och Europa. Jag har aldrig blivit besviken på hotellen och den här gången är jag riktigt nöjd. Bor på Wellington på Östermalm. Inte mitt i smeten men nära på. Nära till både nöjen och till vattnet vid Strandvägen.

Hotell

Ni som känner mig förstår att jag gillar den rödrandiga inredningen, för att inte tala om lyxen att ha egen balkong. Bekvämt och skönt för en rökare måste jag säga 🙂

Kl 18 bjuds det på tacobuffé i matsalen. Ja bjuds. Inte för att jag är snål men jag hänger kvar och väntar tills dess, bara för att det var så gulligt.

Två rekommendationer alltså: Kom och demonstrera i morgon kl 17 och använd dina coop-hotellpremier.

Uppdaterat: Anders Löwdin bloggar också om Stockholmsprogrammet – Reinfeldt önskar mer övervakning

Det här inlägget postades i Integritet, Nöjen. Bokmärk permalänken.