Demon i Humlegården

Demonstrationen i Humlegården blev lyckad och även om det inte var så mycket folk var det ändå fler än vad jag hade trott. Vad kan man begära med kort varsel och mitt i semestertider?

Många bra talare av vilka jag speciellt imponerades av Erik Laakso, Sossar mot Storebror och Hanif ”Irandoost” (som talade utifrån ett Iran-perspektiv).

Övriga talare var Jakop Dalunde (Grön Ungdom), Mehmet Kaplan (Miljöpartiet), Oscar Fredriksson (Centeruppropet.se), Amanda Brihed (Nätverket Svart Måndag, Liberati, Folkpartiet), Mattias Bjärnemalm (Piratpartiet), Linda Nordlund (Liberala Ungdomförbundet), Jens Odsvall (Nätverket Svart Måndag) och Nooshi Dadgostar (Ung Vänster).

Humlegården

”Vi måste sluta träffas så här” sa Emma på Opassande och det ligger ju en del i det 🙂 Det är roligt att träffas AFK och det vore ju kul att få göra det utan att ha nåt att demonstrera mot. Några andra jag träffade; Peter Karlberg, Anders Löwdin, Jonas Morian, Josefin Deiving, Mary Jensen, Nikke Lindqvist, Alexandra Einerstam och Lena Dahlström. Har jag glömt nån beror det helt och hållet på mig.

Förresten – Facebookgruppen Sossar mot Storebror fick nu ikväll 500 medlemmar!

Här kan du lyssna på Eriks tal och vill du se foton finns mina på flickr.


Det här inlägget postades i Filmer, Integritet. Bokmärk permalänken.