Varför jobbar vi inte mer tillsammans?

Hotell Wellington

Igår kväll kom jag hem efter fyra dagar på ett hotell i Stockholm. Hade mycket att skriva och fundera över och tänkte att det skulle hjälpa att vara på bortaplan. Inte lika många distraktioner som kan leda till strukturerat förhalande tänkte jag. Och det stämde rätt bra faktiskt.

GoogleDocsJag hann med både att äta gott, köpa lite kläder, promenera i solen, läsa, prata och faktiskt blev det också en hel del skrivet på kommunala handlingsprogrammet för (s) i Sandviken. Det som var det mest överhängande just nu. Monica och jag testade att jobba kollaborativt med GoogleDocs och lärde oss en del om det också på köpet.

EDIT: Fick ett tips av Jonathan Walck på Twitter att använda pad.telecomix.org istället för GoogleDocs. Har kollat och jag väljer nog det nästa gång. Bra att se vem som redigerat/skrivit vad och det verkar rent och enkelt.

Det var bra att ha någon mitt emot sig för att kunna testa och följa hur det fungerar med att dela, jobba samtidigt, uppdateringar mm. Jag kommer definitivt att använda det mera och – vem vet – nästa gång vi ska skriva partigemensamma handlingsprogram, verksamhetsplaner och sånt – då kan alla medlemmar bjudas in och skriva tillsammans. Det ser jag verkligen fram emot!


Det här inlägget postades i Politik, Val 2010, Webben. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varför jobbar vi inte mer tillsammans?

  1. Pingback: Tweets that mention Brockmans blogg » Varför jobbar vi inte mer tillsammans? -- Topsy.com

  2. Pingback: Brockmans blogg » Det har gått ett år…

Kommentarer inaktiverade.