SSU ger Björklund MVG

Sitter i Netroots bloggcenter och tjuvlyssnar på när SSU gör upp planer för dagen. Som synes på bilden är Gävleborgs Ellinor Eriksson en av trådhållarna. De har en massa roliga aktiviteter för sig bl.a. Strumpkampanjen som man kan läsa mer om på www.ssu.se.

F.d. talmannen Björn von Sydow dök upp och peppade lite inför valet och det var förstås uppskattat. Att se och höra SSU:are är en energikick och man blir bara så glad och hoppfull. Det är då ingen större fara för framtiden.

Nu vet jag att SSU ska ge Jan Björklund ett avgångsbetyg ikväll. Om han tar emot det vet man förstås inte men det delas ut som flygblad också. Det var betyg i många ämnen men för att säga nåt möjligen positivt om majoren så får han MVG i Att svartmåla svenska skolan.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.