Hetast i Almedalen

Frälsningsarmén utsågs till hetast i Almedalen enligt Sveriges ledande reklambyrå. De fick priset tillsammans med Feministiskt initiativ och det handlade förstås om de brända pengarna och Frälsis motdrag som jag skrev om några inlägg längre ner.

Skulle man utse nån till hetast idag borde Almedalen själv få priset. Det är HETT så att kläderna fastnar på kroppen och man letar vind och fläktar för att försöka torka.

Idag märks det tydligt att många har lämnat ön. Ingen större trängsel på gatorna, mindre köer på kaféer och nyss när jag skulle gå på toa ställde jag mig i en inbillad kö och väntade. Det tog en lång stund innan jag fattade att det var grönt på 2 av 3 dörrar.

Just nu är jag på SSU:s paneldebatt om ungdoms-arbetslösheten. Thomas Bodström, Jytte Guteland, Stefan Fölster och Magnus Andersson (CUF) på scenen.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.