Ser fram emot 2011!

Avslutar året med att se till att jag har roliga saker att se fram emot 2011!

Har bokat hotell till extrakongressen i Stockholm 25-27 mars. Den ska vara på nya Radisson Blu som öppnar i början av året. Där gick det inte att boka rum men Central Hotell är fint och nära. Tror det blir en mycket intressant kongress som jag absolut inte vill missa.

Idag har jag också bokat en resa till Budapest över påskhelgen. Ska bo på Mercury Budapest Museum, som ligger ganska centralt och bra till. Min Micke har ju bott i Budapest hela hösten så jag har fått god hjälp att göra en Budapestkarta med bra tips på ställen.


Bilder från hotellet i Budapest.
Collage Budapest

Det här inlägget postades i Politik, Resor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ser fram emot 2011!

  1. monica jacobsson skriver:

    Men vad kul att du bokat rest till Budapest!! Vilken företagsamhet det är där borta på hörnet!!

  2. Ann-Catrin skriver:

    Eller hur! Jag är imponerad själv faktiskt 🙂 Men Micke är en bra inspiration och pådrivare. Det ska bli så HIMLA kul!!!

Kommentarer inaktiverade.