Impulsköp av wifikamera

Satt på Wayne’s idag med Monica Jacobsson och filosoferade om kameror. Efter en stund började jag fundera varför det inte finns kameror med wifi och efter ännu en stund funderade jag om det kanske faktiskt finns… och googlade.

Jodå, naturligtvis finns det. Och jag surfade vidare… Så enkelt väcktes ett behov som jag igår nog visste att jag hade, men inte hade formulerat för mig själv. Det kan också vara nån slags hämndaktion för att jag tappat bort usb-kabelen till nuvarande kamera.

Väl hemma igen hittade jag exakt den kamera jag ”behöver” på Pixmania och dessutom i exakt den färg jag vill ha. Så det blev nåt slags impulsköp. 3-4 dagars leveranstid utlovas så då bör den vara här innan avresan till Gotland.

Jag har inte haft lust att fota på rätt länge nu och har känt mig trött på både min stora och min lilla kamera. Förhoppningsvis blir det roligare nu. Åtminstone blir det intressant att testa både wifi och touchscreen.

Har inte kunnat lista ut om man kan ladda upp bilder till ett ftp-konto men det fungerar till YouTube, Facebook, Flickr och trådlöst till både dator och iPad. Så det här blir nog bra. Teknikprylar får mig på väldigt gott humör!

Uppdaterat: Om jag räknar rätt bör kameran anlända på min födelsedag. Då har jag ju nåt mer att skylla på.

Samsung SH 100

Samsung SH 100

Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.