Midsommar & en vecka till Visby

Rosor i VisbyDen här typen av helger är rätt långtråkiga för folk som jag som inte är ett dugg intresserad av midsommar. Äter inte sill, dricker inte nubbe och har ingen överhängande lust att dansa kring midsommarstång. I stort sett allting är stängt och Sandvikens centrum är så tomt och tyst att jag emellanåt får en känsla av att vara ensam i världen.

Idag ägnar jag mig åt att tvätta och att i tanken förbereda mig för Gotlandsresa på lördag. Redan 16 januari bokade vi båtresa och boende så det har varit lång väntan. Men nu så är det dags, bara en arbetsvecka kvar först!

I år ska vi bo flådigt i Snäck med två balkonger och utsikt över oändligheten. Vi har dessutom hyrt cyklar och jag ser fram emot ca 3 km vacker cykelväg in till Visby varje dag.

Mitt Almedalsprogram innehåller just nu runt 70 punkter, varav 55 ligger måndag-onsdag. Det är inte ens möjligt att hinna med, men det får vara som det är nu. Det är bra att ha fler alternativ när man väl är på plats.

Nu ska jag ägna resten av veckan åt att sukta efter havsluft, rosor, saffranspannkaka, solnedgångar, vallmoängar, cykelturer, intressanta seminarier och friheten att i stort sett göra som jag vill.

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.