Vem är jag i valet?

Har just läst programmet för helgen 28-29 jan när vi som gått utbildningen 900-ledare ska ha vårt sista internat på Runöskolan.

Lördag morgon inleds av Ulrica Messing och söndag morgon blir vi väckta av S-B Ljunggren.

Ljunggren ska prata under rubriken ”Vem är jag i valet?” och få oss att tänka till kring det där med personval och partiet. ”Hur syns jag i valet och hur får jag fram partiets linje? Kan jag och partiet krocka och vad händer då?”

Jag och partiet har krockat förr och kommer säkert att göra det igen. Det har utvecklats nån slags inbyggda krockkuddar (ckk… stavas det så?) – och jag är inte speciellt orolig över just den frågan.

Men det blir kul att få höra och se S-B-L med ljud och bild istället för i bloggform för en gångs skull. Undrar förresten vilka av de andra 900-ledarna som bloggar… Vi kanske kan ha en bloggträff på lunchen?

Bilden lånad från Runö fhsk

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.