Det är skillnad på olika

En nattuggla som jag får lätt ovanan att läsa morgontidningarna mitt i natten. Något som rätt ofta visar sig vara en dum idé, det är svårare att somna med många tankar i huvudet. Så nu gör jag ett försök att lämna kvar tankarna här i bloggen istället…

Våra två lokaltidningar belyser två olika problem:

Lärare lät sig bjudas på gratis resa, liftkort och skidhyra av Kungsbergets skidanläggning i helgen. Nu reagerar Lärarförbundet: – Vi har lagstiftning mot mutor i Sverige….

Alla har inte råd med skidor
Nu är det dags igen. Lappen från skolan kom förra veckan med barnen. Det står att vi ska kolla barnens skidutrustning, för nu ska de ut och åka skidor med skolan. Om barnen inte har någon skidutrustning då? Om föräldrarna inte har råd att köpa utrustning för tusentals kronor enbart för att det ska åkas skidor på skolan?….

Det här inlägget postades i Skola. Bokmärk permalänken.