Torrdockan skriver om livet och alkoholen

Mitt bloggtips nr 2

Torrdockan skriver naket och intensivt om sitt liv idag men också om sitt tidigare liv som aktiv alkoholist.

”Min blogg är inget officiellt språkrör för någon rörelse, förening eller forskning. Jag berättar om mina egna tankar och erfarenheter och har inget mandat att föra andras talan. Jag är alkoholist och har många års kamp för att bli nykter bakom mig. En kamp som jag aldrig kan upphöra med och som jag startar på nytt varje morgon.”

För några dagar sen skrev hon om att Våga ändra rutinerna!

”Kan vi inte längre träffas och ha trevligt utan att ta fram flaskor och glas? Vad är det som smugit sig in i våra relationer hemma, på jobbet, i vänkretsen? Vågar vi inte längre träffas utan att använda alkohol som smörjmedel?

Tro inte att aktiva alkoholberoende personer ska bryta trenden, tvärtom, de kommer att fortsätta fira allt och alla med alkohol. Det är de fria människorna med ett sunt och friktionsfritt förhållande till alkohol som kan bryta trenden. Bjud på något annat än alkohol. Försök med kaffe!”

Det här inlägget postades i Alkohol. Bokmärk permalänken.