Fy på folk som stör de folkvalda

Olov Lavesson (m) är störd av att Expressen bistått medborgarna med ett enkelt sätt att protestera mot FRA-lagen.

”E-post är mitt viktigaste verktyg för att kunna hålla kontakt med såväl väljare som massmedia. Tyvärr så blir den uppgiften lite svårare för mig framöver, eftersom jag antingen riskerar missa viktiga mail bland alla era massmail,…”

Sicken förbannat märklig syn på väljarkontakter… Han är rädd att missa ”viktiga mail” – ska man tolka det som att de mail han fått som protesterar mot FRA-lagen är oviktiga?

Karln har mage att raljera om andra

”Roligt att ett kommunikationsföretag som Expressen nu också har upptäckt Internet och vad mycket man kan göra med e-post.”

men har själv inte ens lärt sig att filtrera sina mail! Du Lavesson – vi ser fram emot den dag du också upptäcker vad mycket man kan göra för att hantera sin e-post.

Folkpartisten Anne-Marie Ekström skulle nog också behöva en grundkurs i e-posthantering. Hon tycker vi ska sluta hindra riksdagsledamöternas arbete.

”Jag tror att det som behövs nu, är inte att hindra riksdagsledamöter i deras andra arbete. För det är precis det som mejlbombning bidrar till. Jag tror att irritationen tar överhand i stället när man inte hittar de mejl man behöver för sitt dagliga arbete. Jag måste säga att det är en ovanligt dum idé från media att uppmana till sådant. Mejlbombning förändrar inte saken i sig.

Senare tillägg: Obs. Jag skriver inte att jag anser att medborgarna inte ska engagera sig politiskt. Det tycker jag visst att fler borde göra. Men på ett mer konstruktivt sätt än att skicka redan färdigskrivna mejl. Det behövs verkligen fler människor som engagerar sig.”

Kära Anne-Marie:
1. Jag har inte mejlbombat någon. Jag har skickat ETT (1) mail till var och en av de riksdagsmän som röstade ja (eller avstod).

2. Jag använde Expressens formulär för att uttrycka en åsikt som jag står för. Du kallar det för att ”skicka redan färdigskrivna mejl”. Tror du inte Olov och hans kollegor skulle bli förvirrade av att få mail som inte är färdigskrivna? Då måste vi ju skicka minst två var för att få med allt!

3. I stort sett alla som använt formuläret har annat att göra än att sitta och leta e-postadresser till riksdagsledamöter. De flesta människor här i landet har inte arvoderad tid för att påverka politiskt!

Det här inlägget postades i Integritet, Politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fy på folk som stör de folkvalda

  1. Erik Laakso skriver:

    Klockrent A-C. Bra skrivet.
    Du förresten, det där kortet du tog, kan du mejla det till mig?
    Mvh Erik.

Kommentarer inaktiverade.