Grattis Emma o alla andra bloggprisvinnare!

Stora bloggprisetSomliga har roat sig och minglat på Nalen ikväll. Aftonbladets Stora Bloggpriset 2008 har delats ut och jag har försökt hänga med på Twitter för att få veta vad som händer. Nu vet jag resultatet.

I klassen Nöje & Kultur vann Bokhora. Jag röstade på Kulturbloggen.

I klassen Mode vann Style by Kling. Jag röstade 50/50 på Manolo och Stockholm Freestyle.

Sport & Fritid vann Marcus Birro som jag röstade på varje dag efter att ha kollat igenom alla nominerade och gått efter första intrycket.

Klassen Livsstil vann Husmusen. Jag ville verkligen att härliga Johanna Sjödin skulle vinna så där blev jag lite besviken.

Prylar & Teknik vann en av mina favoritbloggar Moderskeppet. Jag är förresten också en trogen följare av Tommy k Johanssons blogg.

I klassen för Vardags-bloggare vann Tonårsmorsa. Jag röstade mest på Stationsvakt och lite på Mymlan.

I klassen Politik & Samhälle vann Emma på Opassande. Det var det roligaste jag hört idag och den blogg jag verkligen röstade på med hela mitt hjärta!

Det vill inte säga lite att vinna i den grymma konkurrensen av Blogge BloggelitoAlexanderssonOscar SwartzAlla dessa dagar.

Sist men verkligen inte minst – Aftonbladets hederspris som delades ut till ”en journalistiskt framstående och nyskapande blogg” gick till Anna och Mikael på Stoppafralagen.nu. Grymt härligt!

Edit: Anna Troberg beskriver Emma alldeles lysande!

Emma har nämligen fattat att bloggosfären inte är en catwalk att svassa på, utan en mysig pub “where everybody knows your name and they’re always glad you came”. Man skulle kunna säga att Emma är bloggosfärens motsvarighet till Magdalena Ribbing. Allt ska vara rätt och riktigt, men det ska framför allt vara trevligt och gemytligt.

Det här inlägget postades i Politik, Webben. Bokmärk permalänken.