Inspirerande bloggsamarbete

För ett par veckor sedan läste jag hos Anders Widén att han tillsammans med några andra socialdemokratiska bloggare skrev på en motion om integritet och demokratifrågor. Jag blev glad och inspirerad och kommenterade hos Anders och erbjöd mig att hjälpa till om det var nåt jag kunde göra.

Anders ringde upp mig och sen dess har vi pratat ett par gånger till i telefon, mail har skickats fram och tillbaka (45 bara sen igår räknar jag till) och ikväll blev motionen klar.

På slutet var vi sju s-bloggare inblandade och jag tycker Anders ger en bra bild av processen. Är rädd att jag är skyldig till lite av virrvarret sista timmarna. Men det skyller jag på att jag kom in sent i processen och behövde lite startsträcka 🙂

I morgon bitti kan ni läsa hela motionen om ni tittar in här igen.


Förresten är jag förstås med i treveckors-bojkotten 9 febr – 1 mars

  • Inga köp av CD-skivor
  • Inga köp av filmer
  • Inga köp av datorspel
  • Inga biografbesök
  • Inga filmer hyrda
  • Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.