Semester o födelsedag

Fjäder

För 40 minuter sen började min semester o i samma stund återkom solskenet till Sandviken. Jag fyller dessutom 54 år idag så det är en rätt okej dag.

Nu ska jag cykla till Stadsparken för ett par timmars partiarbete på Bangen som startar idag o pågår till lördag natt. Ska också vara där på lördag en stund med partiet o imorgon kväll ska jag vara privat o lyssna på bl.a. Roffe Wikström.

På söndag morgon drar vi mot Almedalen o meterologerna lovar en minst lika solig vecka som förra året. Jag längtar verkligen dit. Havet, alla människor, saffranspannkaka, ljumma kvällar med god mat, ledig o fri att göra vad jag vill. Fri att lyssna o inspireras av över 1.300 seminarier. Och kanske blir det också lite turistande på den vackra ön.

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Semester o födelsedag

  1. Enn Kokk skriver:

    Grattis på födelsedagen!

Kommentarer inaktiverade.