Socialdemokraten i farten

Idag har jag farit omkring och mått bra i Sandvikens kulturliv. Började på Krysset där jag lyssnade på Jappz som gjorde en bejublad spelning, i vanlig ordning.

Jappz

Sen cyklade jag vidare till Konsthallen där utställningen Come Freedom invigdes med konst av ca 50 kvinnliga konstnärer från Gävleborg. All konst kommer från kommunens samlingar. Efter Visby ska jag gå tillbaka och titta i lugn och ro. Nu hade jag lite bråttom iväg.

Come Freedom

Några tramptag vidare tog mig till Stadsparken där jag i och för sig stannade utanför grindarna vid Socialdemokraternas bord. Men jag hörde lite musik och träffade glada och trevliga människor. Precis när vi skulle gå började Matti Norlin spela och det lät som musik i min smak (lyssna längre ner). Men då var jag för hungrig för att stanna och lyssna.

Partiarbete, Bangen

Så här nöjd såg jag ut och det var jag också. Jag gillar verkligen Sandviken!

Partiarbete, Bangen

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.