Tuff morgon för centerpartiet

Det blev nog en tuff morgon för Centerpartiet på deras egen dag i Almedalen. Solveig Ternström hoppar av och stödjer istället Mona och de rödgröna. Dessutom meddelar f.d. riksdagsledamoten Tage Påhlsson på Aftonbladet Debatt i dag att Centerpartiet i Ånge inte tänker jobba för att dra riksdagsröster till C i valrörelsen. ”Vi tar med andra ord inte ansvar för alla mer eller mindre galna och för oss främmande ställningstaganden av Maud & co” skriver han i artikeln.

Centern i Ånge har fått nog och på det meddelas också att Littorin avgår med omedelbar verkan.

Vill tillägga att jag har all sympati för Littorin. Det är inte mänskligt att ens barn ska behöva stå ut med det som han beskriver i artikeln.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.