Nu är det äntligen igång!

Börja med skolanIdag har jag valarbetat från morgon till kväll. Har gjort tre annonser, uppdaterat hemsidan, mailat KF-kandidat-gruppen jag ansvarar för, babblat i telefon, lagt in Events på Mitt-S, svarat på mail, författat mail, bantat ner våra vallöften om skolan till 500 tecken för att svara på Lärarförbundets kampanj Börja med skolan – så löser sig resten och lite annat smått och gott.

Stina med fin t-tröja

Framåt kvällen hade Scherpbackens s-förening en aktivitet utanför PRIX i Vallhov. Vi var 10 medlemmar som delade ut material, bjöd på karameller och kundvagnspolletter och en och annan ballong. Efter ett par timmar åkte vi till Svarvargatan där vi hade medlemsmöte med fika och politikprat. En trevlig kväll!

I morgon ska vi ställa i ordning vårt Valcenter i Folkets Hus och på lördag är det valupptakt från morgonen till kvällens Politiska Pub.

Sosserian 2008

ÄNTLIGEN är vi igång på riktigt och det känns bra! Jag kommer att vara tjänstledig i stort sett på heltid från i morgon fram till valet. En del kurser ska jag ha och uppdraget som nämndordförande tar förstås en del av tiden. Men i övrigt hittar ni mig och andra sossar i valstugan och i valbussen, på grillkvällar, utanför Arbetsförmedlingen, utanför affärer i hela kommunen, på höstmarknaden m.m…. Häng med du också!

Vill du läsa en inspirerande blogg om valarbete? En sån har Gävleborgs tre unga riksdagskandidater och idag kastade de både Dumlekolor och vallöften.

Det här inlägget postades i Lokalpolitik, Politik, Val 2010 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.