Hälsa hellre på mig på nätet

KontaktuppgifterFyllde just i en blankett som kommunen begär in av alla förtroendevalda inför kommande mandatperiod.

Där frågades efter personuppgifter, parti och det som väl normalt kallas för kontaktuppgifter. Fält fanns för bostadsadress, hemtelefon, mobil och e-postadress och kryssrutor för vilka uppgifter om mig som får publiceras på kommunens hemsida.

Hur som helst blev jag fundersam över formuläret och fick lust att ändra på det. Vem har behov av att veta var jag fysiskt bor? Nån ”hemtelefon” har jag inte haft på flera år. Däremot ville jag uppge min adress till Facebook, Twitter, min blogg och min hemsida. För mig är det de kanaler där jag vill ha, och har, kontakt med kommunmedlemmar, parti- och politikerkollegor och andra.

Det känns lite som om det är där jag bor. På nätet mer än i ett hus på Smedsgatan.

(Och joo, jag skrev förstås dit det jag ville på sidan om rutorna. För att väcka en tanke om inte annat.

Det här inlägget postades i Lokalpolitik, Webben. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hälsa hellre på mig på nätet

  1. Pingback: Tweets that mention Brockmans blogg » Hälsa hellre på mig på nätet -- Topsy.com

Kommentarer inaktiverade.