Blogga enkelt

För ett par år sen skaffade jag konto på Tumblr men det blev aldrig särskilt använt. Inspirerad av mina söner [mbrock och dbrock] har jag satt fart på det igen och just nu känns det välplacerat i min tillvaro. Allt har sin tid…

Tumblr är en tjänst som gör bloggande hur enkelt som helst. Registrera dig på Tumblr och välj en design du gillar. Sen är det bara att använda din Dashboard till att lägga in länkar, texter, foton, filmer, citat. Det finns förstås också en iPhone-app så att du kan blogga på rot varifrån som helst. (Sök på Tumblr i AppStore)

Du kan ”följa” folk på Tumblr men det går också att prenumerera via RSS. Vill du följa mig finns jag på:
acbrockman.tumblr.com
RSS-feed.

Så här ser det ut i det läge du lägger in poster
Tumblr dashboard

Det här inlägget postades i Personligt, Webben. Bokmärk permalänken.