Fyra år till!

Nu har jag varit ordförande i Kunskapsnämnden sedan april 2009 och före det var jag vice ordförande i sex år. Ikväll blev jag formellt vald av kommunfullmäktige att fortsätta i fyra år till. Det känns riktigt bra och jag ser fram emot att få jobba tillsammans med Patrik Lundkvist som blir vice ordförande.

Andra ordinarie ledamöter från socialdemokraterna blir Kerstin Almén, Niklas Wessling och Domicela Fahlander. René Ranta fortsätter som ersättare och vi får fyra nya ersättare i Olle Johansson, Petra Mossberg, Bertil Fält och Jessica Åresund.

Ny 2:e vice ordf blir Arne Sjölinder, NO och övriga ledamöter blir Allan och Monica Lundström (m), Johnny Sandgren (c), Matts Johansson (fp) och Caroline Andersson (v).

Jag kommer att sakna min nuvarande vice ordförande Lasse Karlsson, Anders Sjödén (m) som suttit i nämnden sedan 2003 och lite besviken är jag allt över att Björn Eriksson (v) inte längre kommer att vara ersättare.

I morgon bitti har Kunskapsnämnden sitt sista sammanträde för mandatperioden och då ska vi äta tårta och ta beslut om resursfördelningsmodell för gymnasieskolan.

Det här inlägget postades i Lokalpolitik, Skola. Bokmärk permalänken.