Partiets framtid ska diskuteras idag

Veronica PalmIdag har Socialdemokraterna i Sandviken en diskussionsdag för alla medlemmar för att samla synpunkter om det politiska läget och framtiden, kriterier för ny partiledning och föreslå kandidater till ordförandeposten.

Personligen har jag inget förslag på partiledare i nuläget. Ingen av de som framförs som möjliga är klockren och det är inte lätt att ta ställning utan att veta vad de som eventuellt kandiderar vill med partiets framtid. Det finns säkert också många tänkbara kandidater i landet som är helt okända för mig. Men vi får se, jag kanske blir övertygad av nåt resonemang idag…

Veronica Palm inleder eftermiddagen och Arbetarekommunens ordförande Åke Söderman hoppas att medlemmarna ska prata på.

– Det är nu varje medlem, förening och Arbetarekommun måste vara med och tycka till, säger Åke Söderman. Det är nu vi måste prata på, annars blir det bara det som sägs i Stockholm, det som står i tidningen, det som sägs på radio eller visas i tv som styr utvecklingen i samhället, säger han.

Mina partivänner Monica Jacobsson är trött på personifieringen och Anki Bakke har Jan Eliasson som favorit.

Veronica lekte På spåret på Twitter på sin resa till Sandviken. Så här såg det ut. Är du ovan vid Twitter så läser man nerifrån och upp.

Veronica Palm på Twitter

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Partiets framtid ska diskuteras idag

  1. monica jacobsson skriver:

    Hoppas på en bra eftermiddag, vi ses snart!
    Så himla kul med Veronica Palms ”på spåret”:))
    monica

  2. Mia skriver:

    Gillar verkligen din sida – och din beskrivning av dig själv som social webbnörd, en sådan är nog jag med 🙂

Kommentarer inaktiverade.